Metehe, Benders, Pisko, Ekovilla – parhaimmat
tuotteet käytössämme.

Hyvät materiaalit takaavat laadun

Olemme valinneet tuotteiksemme korkealaatuisimmat, tunnettujen yritysten tuotteet. Metehen teräskatot, Bendersin tiilikatot, Piskon kattoturva- ja sadevesijärjestelmät sekä Selvillan lisäeristeet takaavat onnistuneen kattoremontin. Alusrakenteet rakennetaan tukevasta puutavarasta, tuulettuvalla rakenteella. Aluskatteena käytämme hengittäviä tai kondenssisuojattuja aluskatteita. Katso alta lisätietoa tuotteistamme.

METEHEN TERÄSKATOT

Käytämme laadukkaita ja kotimaisia Metehe Oy:n takuupinnoitettuja teräskatteita. Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu teräsohutlevyn jatkojalostaja.

Takuupinnoitettu teräskate on laadukas ja huoleton vaihtoehto, joka soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin. Raaka-aineena käytetään korkealaatuisia, takuupinnoitettuja teräsohutlevyjä, jotka on käsitelty usealla pinnoitekerroksella. Maalipinnoitteet suojaavat levyä tehokkaasti säilyttäen värisävynsä. Kaikki maalipinnoitetut teräsohutlevyt on kuumasinkitty ennen lopullista pinnoitusta.

Kymen Kattokeskuksen asentamilla Metehe -teräskatteilla on markkinoiden kattavin 25 vuoden pinnoitetakuu ja 50 vuoden runkotakuu.

metehe_kattomallisto

BENDERSIN TIILIKATOT

Käytämme Bendersin tiilikattoja. Tiilikatto on komea, pitkäikäinen ja aito kattomateriaali. Se on arvokkaan näköinen, hiljainen, eikä elä lämmönvaiheluissa. Tiilikatto on turvallinen myös myrskytuulilla. Benders on markkinoiden kevein tiilikatto, mutta se suojaa jämäkästi taloasi.

Bendersin tuotteilla 30 vuoden takuu

 

 

benders

Kattoremontti tiilikatto

PISKON KATTOTURVATUOTTEET JA SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Tyypillisimpiä Pisko tuotteita ovat kanttiset ja pyöreät sadevesijärjestelmät, seinä- ja lapetikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Sadevesijärjestelmät valmistetaan ensisijaisesti Ruukin molemmin puolin pinnoitetusta Pural-pellistä. Pisko-tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.

 

pisko

sadevesijärjestelmät ja lumiesteet

EKOVILLAN LISÄERISTEET

Ekovilla on luonnollinen lämmöneriste, joka valmistetaan kierrätyspaperikuidusta. Se on ekologinen ratkaisu, joka säästää sekä lämmitys- että viilennyskustannuksissa.