kattoremontti_mökki_referenssi

Kattoremontti Savitaipaleella

Kattoremontti vapaa-ajan asunnolle Savitaipaleen Partakoskelle

Videolla asiakkaamme Kalle Soinin kokemus kattoremontista Kymen Kattokeskuksen toteuttamana. Kattoremontti suoritettiin Savitaipaleen Partakoskella sijaitsevaan vapaa-ajan asuntoon.

Kattoremontin toteuttaminen historialliseen rakennukseen

Kalle Soini on työskennellyt rakennusalalla arkkitehtina reilut 30 vuotta. Kokemuksensa myötä hän toteaakin, että jos kaikki urakoitsijat toimisivat tavalla, kuten Kymen Kattokeskus toimii, rakennusalan maine olisi eri tasolla.

Kattoremontti toteutettiin Soinien toisena vapaa-ajan asuntona toimivaan rakennukseen Savitaipaleen Partakoskella, joka on alunperin lähtöisin 1800-1900-luvun vaihteesta. Rakennuksella on laaja historia, sillä se on toiminut uittoasemana, osuuskauppana sekä ravintolakiinteistönä.

Edellinen peltikatto oli asennettu taloon osittain vuosina 1995 ja 2005. Kiinteistössä oli tulipalo 1990-luvun puolivälissä, jonka jälkeen kiinteistö korjattiin ja huomattiin, että se alkoi olemaan käyttöikänsä lopussa. Viimeisten vuosien aikana keväisin eteiseen tuli vähäisesti vettä muutamaan otteeseen. Tämän myötä Soini totesi, että nyt on aika tehdä kattoremontti.

Kattoremontti Kymen Kattokeskukselta

Kattoremonttiprojekti aloitettiin kevättalvella 2022, jolloin Kymen Kattokeskuksen kattoasiantuntijat saapuivat paikalle sovittuna ajankohtana katsomaan katon tilanteen ja kunnon. Samalla käyntikerralla käytiin remontin yksityiskohdat läpi. Soini päätyi Kymen Kattokeskukseen luottamusta herättävän olemuksen, ammattimaisen suhtautumisen ja kohdillaan olevan hinnoittelun myötä. Soini pitää valintaansa itsestäänselvänä jälkikäteen ajateltuna.

Vapaa-ajan asunnon kattoremontti Savitaipaleella kesti noin 2-3 viikkoa. Remontti aloitettiin suunniteltua aikaisemmin, mikä yllätti positiivisesti Soinin. Remontti pysyi aikataulussa ja asiat hoidettiin silloin, kun oli sovittu.

Kokemus kattoremontista

Soini yllättyi lisäksi positiivisesti siitä, kuinka sovitusti asiat etenivät koko kattoremontin ajan: kommunikointi kattoremontin etenemisestä kuvien välityksellä oli aktiivista. Kalle Soini toteaakin lopuksi, että koko hanke ja projekti sujuivat erittäin hienosti alusta loppuun asti. Kaikki aikataulussa, laatu ja jälki moitteetonta – ei tässä voi olla kuin tyytyväinen, että tuli valittua oikea toimittaja!