Kattoremontti korjauksen jälkeen

RAKENNUSPELTISEPPÄ

KOUVOLA

Kymen Kattokeskus on katto– ja ränniremonttien sekä kattohuoltojen erikoisasiantuntija. Uskomme aitoon tekemisen meininkiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti. Olemme tehneet satoja kattoremontteja vuodesta 2008 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana 35 ammattilaisen voimin on remontoitu jo yli 1200 katolla. Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.

RAKENNUSPELTISEPPÄ

Kouvola

Haemme peltiseppää Kouvolan toimipisteelle.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa peltiosien, kuten piipunpeltien ja peltilistojen valmistamista pajalla. Myös asennuksille on tarvetta: savupiippujen pellityksiä, sadevesikourujen ja peltiosien asennuksia sekä muita rakennuspeltitöitä. Näiden lisäksi tarjolla on myös konesaumatöitä jos niihin löytyy halua ja taitoa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

Kymen Kattokeskus tekee vesikattoremontteja ympäri vuoden yli 10 vuoden kokemuksella. Asennamme remontoitaviin kohteisiin tiili- ja teräskatteita sekä uudet, toimivat alusrakenteet. Remontti viimeistellään piipun pellityksellä ja uusien rännien asennuksella.

Mitä odotamme

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta peltisepäntöistä ja/tai rakennuspellityksistä. Työkokemus ja taito konesaumatöiden tekemiseen katsotaan eduksi. Jos olet tottunut tekemään näitä töitä ja työkalut pysyvät käsissä, niin laita hakemusta tulemaan. Annamme sinulle tarpeen mukaan lisäkoulutusta.

Arvostamme rehellisyyttä, ahkeruutta ja halua kehittää itseäsi. B-ajokortti on välttämätön ja katsomme eduksi jos sinulla on C-luokan ajokortti.

Jätä hakemuksesi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, tai kysy lisää:

Jussi Eskola, p. 040 1722750

rekry@kymenkattokeskus.fi

Tutustu työntekoon alla:

Hae meille töihin

    Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut: Yksikön päällikköRakennus-/asennustyöRyhmän-/työnjohtoMyynti-/edustustyöHallinnon työtehtävätKuljettajan työAvoin hakemus

    Liitä CV

    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.