KATTOREMONTTIEN JA AURINKOPANEELIEN MYYJÄ

PÄIJÄT-HÄME

Kymen Kattokeskus on katto– ja ränniremonttien sekä kattohuoltojen erikoisasiantuntija. Uskomme aitoon tekemisen meininkiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti. Olemme tehneet satoja kattoremontteja vuodesta 2008 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana 35 ammattilaisen voimin on remontoitu jo yli 1200 katolla. Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.

KATTOREMONTTIEN JA AURINKOPANEELIJÄRJESTELMIEN MYYJÄ

Päijät-Häme

Haemme Kymen Kattokeskukselle kattoremonttien sekä aurinkopaneelijärjestelmien myyjää Päijät-Hämeen alueelle! Kyseessä on liikkuva työ ja tukipisteenä on Lahden toimipiste.

Toimintamme laajentuessa on tullut tarve yhdelle kattoremonttien ja aurinkopaneelijärjestelmien myyjälle. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun, sekä laadukkaat Scanofficen aurinkopaneelijärjestelmät. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvätkin usein tuttavan tai naapurin suosituksesta.

Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Ja mikä parasta, myyjältä ei työt lopu!

Odotamme sinulta

Mutta ei myyntiä ilman persoonaa. Siksi odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, luotettava ja päämäärätietoinen henkilö, joka vie myyntiä eteenpäin asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Lisäksi haluat jatkuvasti kehittää itseäsi myyntityössä. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet uusasiakashankintaa aktiivisesti omalla myyntialueellasi.

Voit olla kokenut alan konkari, tai vasta urasi alkuvaiheessa. Annamme sinulle todella kattavan koulutuksen ja myyntitiimimme 100% tuen. Meillä työntekijä ei jää koskaan yksin!

Jos tunnistit itsesi, otathan yhteyttä!

 

Jätä hakemuksesi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, tai kysy lisää:

 

Jouni Siitonen, p. 040-1515706

jouni.siitonen@kymenkattokeskus.fi

 

Johannes Lehtonen, p. 041-7302015

johannes.lehtonen@kymenkattokeskus.fi

Katso miltä myyjämme työpäivä näyttää:

Hae meille töihin

    Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut: Yksikön päällikköRakennus-/asennustyöRyhmän-/työnjohtoMyynti-/edustustyöHallinnon työtehtävätKuljettajan työAvoin hakemus

    Liitä CV

    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.