Kattoraha pääkuva

Varman kattoremontti Kotkassa

Remontin tarve ilmaantui alueella kiertävien kattofirmojen kautta. Kolmen yrityksen väliltä päädyin Kymen Kattokeskukseen, joka suoritti kattoremontin. Katto remontoitiin kokonaan, piipun pellit ja rännit mukaanlukien. Kymen Kattokeskus teki 2018 kesällä tyttärelleni kattoremontin, joten positiivinen kokemus ohjasi heihin. Hinta saatiin myös sovittua kohdilleen, ja kotimainen yritys takasi sopivat materiaalit Suomen ilmastoon sekä osaavat työntekijät oikealla asenteella.

Jounin suorittaman tarkistuskäynnin jälkeen työntekijöillä oli selvä suunnitelma remontin etenemisestä heti paikalle saavuttuaan. Remontti alkoi ajallaan ja kaikki sujui upeasti ja aikataulussa pysyttiin. WhatsApp ryhmässä keskusteltiin avoimesti ja kaikki tarvittava tieto saatiin helposti. Remontin aikana löydetyistä yllätyksistä keskusteltiin ennen toimenpiteitä, mikä on hyvä asia.

 

Työn laatuun olen erittäin tyytyväinen. Työmaa pysyi siistinä koko remontin ajan ja lopputarkastus sujui todella hienosti. Remontin jälki tarkastettiin kuten pitikin.

Kymen Kattokeskusta voin suositella kaikille tutuille ja tuntemattomille. Yritys on luotettava ja sovitusta pidetään kiinni. 100 prosenttinen kotimaisuus on iso valtti Kymen Kattokeskuksella, jonka johdosta uskallan hyvin mielin suositella firmaa. Minulle tehdystä kattoremontista ei ole kuin positiivista sanottavaa. 

Marja-Leena Varma, Kotka