Kattoremontti korjauksen jälkeen

Kattoturvatuotteet

Kymen Kattokeskus asentaa turvallisen katon käytön takaavat kattoturvatuotteet.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteilla varmistetaan turvallinen kulku vesikatolle esim. nuohoojalle ja katon huoltajille, sekä turvallinen käyttöympäristö myös piha-alueille. Kukaan ei varmasti halua katolta tulevaa valtavaa lumitaakkaa harteillensa. Oikeanlaisten kattoturvatuotteiden ansioista pihalla kulkijan ei tarvitse pelätä, että milloin lumet ja jäät valuvat katolta alas tai arpoa, että joko tänä vuonna vesikourut tulee mukana.

Turvallinen kulku on turvallinen koti. Kattoturvatuotteilla on myös merkittävä rooli katon ja vesikourujen kestävyyden suhteen.

Maksuton kartoitus

Kymen Kattokeskus tarjoaa omakotitalo- ja mökkiasiakkailleen aina maksuttoman kartoituksen, jossa tarkistetaan ja kuvataan halutessanne myös katon kunto. Teemme arvion katon käyttöiästä ja laadimme suunnitelman katon puutteiden korjaamiseksi. Kartoituksen jälkeen saat tarjouksen sadevesijärjestelmän uusimisesta ja huolettomampia vuosia tarkistetun kattosi kanssa.

Laajat takuut ja korkea asiakastyytyväisyys

Myönnämme työllemme viiden vuoden asennustakuun ja Piskon sadevesijärjestelmissä on 50 vuoden tekninen takuu. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä aktiivisesti ja keräämme palautetta asiakkailtamme. Kuuntelemalla asiakkaitamme saavutamme kuukausitasolla jatkuvasti yli 9/10 keskiarvon asiakaspalautteissa.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Valitse tarpeesi

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. *Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  * Pakollinen tieto. Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.