Palvelut

Suomen sujuvin kattoremontti sovitusti kiinteällä hinnalla ympäri vuoden – jopa kahdessa päivässä. Kattoremontti on kokonaisuutena sama valitsit sitten mieleisesi pelti- tai tiilikatteen monipuolisesta valikoimastamme. Suomen sujuvin kattoremontti ei häiritse normaalia arkea, toimimme siististi ja tehokkaasti aikataulussa. Remontin tekee aina oma, paikallinen tiimi, johon voit luottaa. Kymen Kattokeskuksen palvelut takaavat sujuvan kattoremontin.

Asiakaslähtöinen

Asiakas on meille kaikki kaikessa. Sama kattoasiantuntija kuljettaa sinut läpi Suomen sujuvimman kattoremontin tilauksesta loppuraporttiin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella.

Kotimainen kattoremontti

Paikallinen vakituinen henkilökunta ja vastuullinen yritys

Oma paikallinen ja koulutettu henkilökunta rakentaa kattosi jopa kahdessa päivässä. Pääurakoitsijana kannamme vastuun ja varmistamme työntekijöiden ja asukkaiden turvallisuuden työmaalla.


Kattavat takuut

Käyttämillämme Metehe-teräskatteiden pinnoitteilla on markkinoiden paras 25 vuoden takuu ja rungoilla jopa 50 vuoden takuu. Benders-tiilikatteilla on huima 30 vuoden takuu ja kaikille kattotiimimme asennuksille myönnämme vähintään 5 vuoden takuun ja RiMax-kiilattavalla tuuletusrimalla jopa 10 vuoden asennustakuun.

Sujuva remontin läpivienti

Vuosien saatossa olemme hioneet toimintatapamme niin, että saisit laadukkaan katon kustannustehokkaasti. Jokainen remontti avaimet käteen periaatteella, sovitulla hinnalla, jopa kahdessa päivässä.

Laadukas kalusto ja materiaalit

Panostamme tehokkaaseen kalustoon ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotta kattosi kestää vuosikymmeniä eteenpäin.


Avoin kommunikointi

Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan tai kysymyksiä herää remontin varrella. Siksi jokaisella asiakkaalla on oma keskustelusovellus, joka yhdistää sinut, myyjän sekä työnjohtajan. Oli asia pieni tai suuri saamme tiedon välittömästi.


Valmiiksi neuvoteltu rahoitusratkaisu

Olemme neuvotelleen sinulle valmiin rahoitusratkaisun ja se on vain hakemusta vaille valmis. Kattoraha on joustava tapa rahoittaa kattoremontti aina 40 000 € asti ilman vakuuksia tai takaajia. Rahoituspäätös on helppo hakea jo ennen yhteydenottoa.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Valitse tarpeesi

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. *Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  * Pakollinen tieto. Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.