Meille töihin?

Kymen Kattokeskus on katto– ja ränniremonttien sekä kattohuoltojen erikoisasiantuntija. Uskomme aitoon tekemisen meininkiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti. Olemme tehneet satoja kattoremontteja vuodesta 2008 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana 35 ammattilaisen voimin on remontoitu jo yli 1200 katolla. Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.

Tällä sivulla näet kaikki avoimet työpaikkamme. Pääset tutustumaan tehtäviin tarkemmin klikkaamalla painikkeista.Sähköalan yrittäjä/yhteistyökumppani aurinkopaneelien ja kattotöiden sähköasennuksiin

Kymenlaakso – Etelä-Karjala – Päijät-Häme – Itä-Uusimaa

Etsimme sähköalan yrittäjää tai yhteistyökumppani-yritystä aurinkopaneelien ja kattotöiden sähköasennuksiin.

Lue lisääKattohuoltomyyjä

Kymenlaakso – Etelä-Karjala – Päijät-Häme

Haemme kattohuoltojen myyjää Kymenlaakso – Etelä-Karjala – Päijät-Häme alueelle! Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Rakennuspeltiseppä

Kouvola

Haemme peltiseppää Kouvolan toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Jos meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivia työpaikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Jätä hakemus sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, tai ota suoraan yhteyttä:

Johannes Lehtonen, p. 041 7302015,

rekry@kymenkattokeskus.fi

 

Hae meille töihin

    Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut: Yksikön päällikköRakennus-/asennustyöRyhmän-/työnjohtoMyynti-/edustustyöHallinnon työtehtävätKuljettajan työAvoin hakemus
    Liitä CV
    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.