Kattoasennus

Meille töihin

Kymen Kattokeskus on kymenlaaksolainen kattoremontointiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet Kouvolassa vuodesta 2007, jonne uusi tukikohtamme valmistui vuonna 2011.
Toimimme Kymenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Itä-Uusimaan ja Etelä-Savon alueilla.

Kattoasiantuntija/
myyjä (Etelä-Karjala)

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi: uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Yksi laadun tae on luotettavien Metehe-tuotteiden käyttäminen. Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa.

Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin. Mutta ei myyntiä ilman persoonaa. Siksi odotamme sinun olevan aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö, joka vie myynnin maaliin. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet uusasiakashankintaa. Osa myyntityöstä hoituu puhelimitse – mutta saat myös käyttöösi auton, jolla hurautat tapaamisiin. Voit olla kokenut toimija tai vasta urasi alkuvaiheessa, saat koulutuksen työhösi ja myyntitiimimme täyden tuen.

Tarjoamme työsi tueksi erinomaisen tiimin ja mukavan työyhteisön. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukena kaikessa tekemisessä – meillä kukaan ei jää yksin työssään.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi, tai soita numeroon 040 1875 869, Johannes Lehtonen

 

Kattoasentaja, Kymen Kattokeskus Oy, Kouvola

Palkkaamme lisää kattoasentajia Kouvolan porukoihin.

Työnkuvaan kuuluu vesikattosaneeraukset niin pelti- kuin tiilikatoille. Työmaat sijaitsee pääsääntöisesti Kouvolasta n. 50 km säteellä. Töitä riittää ympäri vuoden ja tarjolla vain ja ainoastaan vakituisia työsuhteita.

Rakennusalan kokemusta vaaditaan. Palkkaus aina asentajan mukaan. Meillä on huikea työporukka ja koulutamme vesikatoille tarvittavat tiedot ja taidot. Me järjestämme tarvittaessa majoituksen Kouvolasta niille, jotka kauempaa työtä hakevat.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi tai soita numeroon 041 7305335, Tatu Toivonen.

 

Rakennuspeltiseppä, Kymen Kattokeskus Oy, Kouvola

Haemme peltiseppää Kouvolan toimipisteelle.
Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi tai soita numeroon 041 7305335, Tatu Toivonen.

 

Vesikouru- / kattoturva-asentaja, Kymen Kattokeskus Oy, Kouvola

Palkkaamme vesikouru/kattoturva-asentajia Kouvolan toimipisteelle.
Työnkuvaan kuuluu vesikouru/kattoturva-asennukset pelti- kuin tiilikatoille. Myös tiilikattojen huollot ja erilaiset pienet korjaustoimenpiteet kattoihin kuuluvat työnkuvaan. Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaista katon korjaus/huoltopalvelua. Työmaat sijaitsee pääsääntöisesti Kouvolasta n. 50 km säteellä. Töitä riittää ympäri vuoden ja tarjolla vain ja ainoastaan vakituisia työsuhteita.

Rakennusalan kokemusta vaaditaan. Palkkaus aina asentajan mukaan.

Meillä on huikea työporukka ja koulutamme vesikatoille tarvittavat tiedot ja taidot. Me järjestämme tarvittaessa majoituksen Kouvolasta niille, jotka kauempaa työtä hakevat.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi tai soita numeroon 041 7305335, Tatu Toivonen.

Hae meille töihin

AsennustyötäRyhmän/työjohtoaMyynti/edustustyötä
Liitä CV
Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

Kiitos!

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.