Tutustu kattorahaan

Meille töihin

Kymen Kattokeskus on kymenlaaksolainen kattoremontointiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet Kouvolassa vuodesta 2007, jonne uusi tukikohtamme valmistui vuonna 2011.
Toimimme Kymenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Itä-Uusimaan ja Etelä-Savon alueilla.

Haemme nyt kattoasiantuntijaa/myyjää Etelä-Karjalaan

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kalustomme ansiosta. Annamme työllemme jopa 10 vuoden takuun, katemateriaaleille valmistaja antaa puolestaan 20-50 vuoden takuun. Mikäs siinä, Suomen sujuvin kattoremontti on myös luotettavin.

Odotamme sinulta

Mutta ei myyntiä ilman persoonaa. Siksi odotamme sinulta olevan aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö, joka vie myynnin maaliin. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet uusasiakashankintaa aktiivisesti omalla myyntialueellasi. Käytössäsi on oma auto, jolla hurautat asiakastapaamisiin. Voit olla kokenut toimija tai vasta urasi alkuvaiheessa, saat koulutuksen työhösi ja myyntitiimimme täyden tuen.

Tarjoamme työsi tueksi erinomaisen tiimin ja mukavan työyhteisön. Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukena kaikessa tekemisessä – meillä kukaan ei jää yksin työssään.

Jätä hakemuksesi rekrylomakkeella, tai kysy lisää: Johannes p. 041 730 2015


Kattoasentajia, PH-Kattokeskus Oy, Lappeenranta

Palkkaamme lisää kattoasentajia Lappeenrantaan.

Työnkuvaan kuuluu vesikattosaneeraukset niin pelti- kuin tiilikatoille. Työmaat sijaitsee pääsääntöisesti Lappeenrannasta n. 50 km säteellä. Töitä riittää ympäri vuoden ja tarjolla vain ja ainoastaan vakituisia työsuhteita.

Rakennusalan kokemusta vaaditaan. Palkkaus aina asentajan mukaan. Meillä on huikea työporukka ja koulutamme vesikatoille tarvittavat tiedot ja taidot.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi

tai soita numeroon 040 1722750, Jussi Eskola.Kattoasentajia, PH-Kattokeskus Oy, Lahti

Palkkaamme kattoasentajia uudelle Lahden toimipisteelle!

Työnkuvaan kuuluu vesikattosaneeraukset niin pelti- kuin tiilikatoille. Työmaat sijaitsee pääsääntöisesti Lahdesta n. 60 km säteellä. Töitä riittää ympäri vuoden ja tarjolla vain ja ainoastaan vakituisia työsuhteita.

Rakennusalan kokemusta vaaditaan. Palkkaus aina asentajan mukaan.

Meillä on huikea työporukka ja koulutamme vesikatoille tarvittavat tiedot ja taidot.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi

tai soita numeroon 041 7305335, Tatu Toivonen.Rakennuspeltiseppä, PH-Kattokeskus Oy, Kouvola

Haemme peltiseppää Kouvolan toimipisteelle.
Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus rekry@kymenkattokeskus.fi

tai soita numeroon 040 1722750, Jussi Eskola.Rakennuspeltiseppä, PH-Kattokeskus Oy, Lahden toimipiste, Lahti

Haemme peltiseppää Lahden toimipisteelle.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti 50 km säteellä Lahdesta. PH-Kattokeskus tekee vesikattoremontteja ympäri vuoden yli 10 vuoden kokemuksella. Toimimme Kymen Kattokeskus Oy:n tytäryhtiönä.

Jos kiinnostuit niin jätä hakemus tatu.toivonen@kymenkattokeskus.fi

tai soita numeroon 041 7305335, Tatu Toivonen.

Hae meille töihin

    AsennustyötäRyhmän/työjohtoaMyynti/edustustyötä
    Liitä CV
    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.