Meille töihin?

Kymen Kattokeskus on katto– ja ränniremonttien sekä kattohuoltojen erikoisasiantuntija. Uskomme aitoon tekemisen meininkiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti. Olemme tehneet satoja kattoremontteja vuodesta 2008 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana 35 ammattilaisen voimin on remontoitu jo yli 1200 katolla. Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.

Tällä sivulla näet kaikki avoimet työpaikkamme. Pääset tutustumaan tehtäviin tarkemmin klikkaamalla painikkeista.


Yksikön päällikkö

Päijät-Häme

Haemme Kymen Kattokeskukselle yksikön päällikköä Päijät-Hämeen toiminta-alueellemme! Tehtävässä toimit Päijät-Hämeen alueen yksikön vetäjänä ja teet aktiivisesti yhteistyötä asennuksen ja myynnin kanssa kehittäen toimintamalleja tulokselliseen liiketoimintaan. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Myyjä / Kattoasiantuntija

Kouvola / Kymenlaakso

Haemme Kouvolan tiimiimme myyjää, joka on aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö. Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Lue lisää ja hae!

Lue lisääKattoasentaja

Lahti

Palkkaamme kattoasentajia Lahden toimipisteelle! Lue lisää ja hae!

Lue lisääRakennuspeltiseppä

Kouvola

Haemme peltiseppää Kouvolan toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Jos meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivia työpaikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Jätä hakemus sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, tai ota suoraan yhteyttä:

Johannes Lehtonen, p. 041 7302015,

rekry@kymenkattokeskus.fi

 

Hae meille töihin

    Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut: Yksikön päällikköRakennus-/asennustyöRyhmän-/työnjohtoMyynti-/edustustyöHallinnon työtehtävätKuljettajan työAvoin hakemus
    Liitä CV
    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.