Meille töihin?

Kymen Kattokeskus on katto– ja ränniremonttien sekä kattohuoltojen erikoisasiantuntija. Uskomme aitoon tekemisen meininkiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti. Olemme tehneet satoja kattoremontteja vuodesta 2008 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana 35 ammattilaisen voimin on remontoitu jo yli 1200 katolla. Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.

Tällä sivulla näet kaikki avoimet työpaikkamme. Pääset tutustumaan tehtäviin tarkemmin klikkaamalla painikkeista.


Kattohuoltomyyjä

Kymenlaakso – Etelä-Karjala – Päijät-Häme

Haemme Kymen Kattokeskukselle kattohuoltojen myyjää Kymenlaakso – Etelä-Karjala – Päijät-Häme alueelle! Myytävien tuotteiden ja palveluiden kirjo on laaja, aina sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista peltisepäntöihin sekä kattojen vuosihuolloista huoltosopimuksiin. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Myyjä / Kattoasiantuntija

Kouvola / Kymenlaakso

Haemme Kouvolan tiimiimme myyjää, joka on aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö. Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Myyjä / Kattoasiantuntija

Lahti / Päijät-Häme

Haemme Lahden tiimiimme myyjää, joka on aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö. Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Toimimme Kymen Kattokeskus Oy:n tytäryhtiönä. Lue lisää ja hae!

Lue lisääKattoasentaja

Lahti & Kouvola

Palkkaamme kattoasentajia uudelle Lahden toimipisteelle ja Kouvolaan! Lue lisää ja hae!

Lue lisääRakennuspeltiseppä

Kouvola

Haemme peltiseppää Kouvolan toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä. Lue lisää ja hae!

Lue lisääRakennuspeltiseppä

Lahti

Haemme peltiseppää Lahden toimipisteelle. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä ja muita rakennuspeltitöitä. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Nosturiauton kuljettaja

Kymenlaakso / Etelä-Karjala / Päijät-Häme

Haemme C-kortillista nosturiauton kuljettajaa. Työnkuvaan kuuluu asennusryhmän toimintaan osallistuminen mm. vanhojen katteiden purkamisessa, uusien ja purettujen kattomateriaalien siirtämisessä ja uuden katon asentamisessa. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Jos meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivia työpaikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Jätä hakemus sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, tai ota suoraan yhteyttä:

Johannes Lehtonen, p. 041 7302015,

rekry@kymenkattokeskus.fi

 

Hae meille töihin

    Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut: Rakennus-/asennustyöRyhmän-/työnjohtoMyynti-/edustustyöHallinnon työtehtävätKuljettajan työAvoin hakemus
    Liitä CV
    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.