Kymen Kattokeskus
Kattoasennus

Meille töihin

Kymen Kattokeskus on kymenlaaksolainen kattoremontointiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet Kouvolassa vuodesta 2007, jonne uusi tukikohtamme valmistui vuonna 2011. Toimimme Kymenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan ja Itä-Uusimaan alueilla.

Meillä kattoremontin suorittavat aina omat, suomalaiset asentajamme. Laadukkaalla asennustoiminnalla varmistamme hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden – kesät talvet – kattavan kalustomme ansiosta. Annamme asennustyöllemme 5 vuoden takuun ja katemateriaaleille valmistaja antaa 20-50 vuoden takuun.

Työnantajana Kymen Kattokeskus on kannustava ja odottaa työntekijöiltään hyvää asennoitumista työhön ja tiimiin. Palkitsemme parhaat työntekijät säännöllisesti. Uskomme ahkeran, laadukkaan ja suomalaisen työnteon voimaan.

Odotamme uusilta asentajiltamme alan kokemusta tai koulutusta, mutta tärkeintä on asenne ja uusiin tehtäviin sopeutuminen, johon työntekijä saa tarvittavan tuen.

Kuskeilta edellytämme C-korttia. Kuskit osallistuvat myös kattotöihin työmaalla.

Myyntityössä emme edellytä alan kokemusta. Saat vahvan koulutuksen työhön ja täyden myyntitiimin tuen. Myyntityössä vastaat kysyntäasiakkaiden yhteydenottoihin sekä teet uusasiakashankintatyötä, missä tärkeimmät tehtävät on puhelintyö sekä asiakastapaamiset. B-kortti edellytyksenä.

Kymen Kattokeskus tarjoaa vahvan tuen uusasiakashankintaan, eikä kukaan jää yksin työssään. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät pääsääntöisesti tuttavan tai naapurin suosituksesta, mikä puhuu onnistumisemme puolesta. Työssä on motivoiva palkkiojärjestelmä.

Tällä hetkellä haemme työntekijöitä kaikkiin tehtäviin toimialueillamme.

Haemme kokenutta myyjää Lappeenrannan alueelle. Tarjoamme 2500 € pohjapalkan ja hyvän provision päälle. Saat käyttöösi myös oman myyntiauton. Tarjoamme sinulle loistavat työkalut onnistua sekä huippulaadukkaat tuotteet, joilla on erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Ota yhteyttä heti! Jätä yhteystietosi rekrylomakkeella ja kerro myyntitaustoistasi tai ota suoraan yhteyttä puhelimitse: Tuukka 040-1582328 tai Toni 040-1973020.

Hae meille töihin

AsennustyötäRyhmän/työjohtoaMyynti/edustustyötä
Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

Kiitos!

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.