Meille töihin?

Kymen Kattokeskus on katto– ja ränniremonttien sekä kattohuoltojen erikoisasiantuntija. Uskomme aitoon tekemisen meininkiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tuotteenamme on Suomen sujuvin kattoremontti. Olemme tehneet satoja kattoremontteja vuodesta 2008 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana 35 ammattilaisen voimin on remontoitu jo yli 1200 katolla. Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.

Tällä sivulla näet kaikki avoimet työpaikkamme. Pääset tutustumaan tehtäviin tarkemmin klikkaamalla painikkeista.


Kattohuoltaja ja -maalari

Kouvola, Kotka, Lappeenranta

Haemme kausityöntekijöitä kesälle 2024 kattohuolto- ja maalaustöihin. Lue lisää ja hae!

Lue lisää ja hae!


Kattoremonttien ja aurinkopaneelijärjestelmien myyjä

Etelä-Kymenlaakso

Haemme myyjää kattoremonttien ja aurinkopaneelijärjestelmien kuluttajamyyntiin Etelä-Kymenlaakson alueelle. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Kattoremonttien ja aurinkopaneelijärjestelmien myyjä

Päijät-Häme

Haemme myyjää kattoremonttien ja aurinkopaneelijärjestelmien kuluttajamyyntiin Päijät-Hämeen alueelle. Lue lisää ja hae!

Lue lisää


Jos meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivia työpaikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Jätä hakemus sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, tai ota suoraan yhteyttä:

Johannes Lehtonen, p. 041 7302015,

rekry@kymenkattokeskus.fi

 

Hae meille töihin

    Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut: Kattohuoltaja ja -maalaariYksikön päällikköRakennus-/asennustyöRyhmän-/työnjohtoMyynti-/edustustyöHallinnon työtehtävätKuljettajan työAvoin hakemus

    Liitä CV

    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

    Kiitos!

    Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.