Kattoasennus

Meille töihin

Kymen Kattokeskus on kymenlaaksolainen kattoremontointiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet Kouvolassa vuodesta 2007, jonne uusi tukikohtamme valmistui vuonna 2011. Toimimme Kymenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Itä-Uusimaan ja Etelä-Savon alueilla.

Etsimme myyntipäällikköä

Kouvola – Lahti – Lappeenranta

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun.

Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Yksi laadun takeemme on luotettavien Metehe-tuotteiden käyttäminen.

Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Mutta ei myyntiä ilman persoonaa. Siksi odotamme sinun olevan aloitteellinen, asiakaslähtöinen sekä päämäärätietoinen henkilö, joka vie myynnin maaliin. Vastaat yrityksemme kuluttajamyynnistä ja raportoit sen kehittymisestä toimitusjohtajalle. Toimit myyntitiimimme innostavana esimiehenä ja teet itsekin kenttätyötä. Osa myyntityöstä hoituu toimistoltamme käsin, mutta saat käyttöösi myös auton asiakastapaamisiin kulkemista varten.

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta myyntityöstä sekä tiimin johtamisesta. Koska olet meille tärkeä tuloksen tekijä, palkkasi on motivoiva alkaen 3000 €/ kk – ja vain taivas rajana, sillä itsenäisessä työssä voit vaikuttaa suoraan omaan tulotasoosi. Tulospalkkausmallissamme palkitsemme myyntipäällikkömme paitsi henkilökohtaisesta myös tiimin ja organisaation onnistumisesta.

Voit toimia myyntialueellasi Kouvolasta tai Lappeenrannasta käsin.

Tule mukaan ammattitaidostaan ylpeään tekijöiden joukkoon!

Ota yhteyttä pian! Lähetä hakemuksesi rekrylomakkeella tai kysy lisää: Tuukka p. 040 158 2328. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Haemme nyt kattoasentajia

Kouvola – Lahti – Lappeenranta

Olet oma-aloitteinen ja haasteita pelkäämätön tiimipelaaja, joka tykkää työskennellä “huipulla”. Luonnollisestikaan korkeat paikat eivät ole esteenä työstäsi nauttimiseen. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti kaikki kattojen asennukseen liittyvät työt. Odotamme uusilta asentajiltamme alan kokemusta tai koulutusta, mutta tärkeintä on asenne ja uusiin tehtäviin sopeutuminen, johon työntekijä saa tarvittavan tuen.

Tarjoamme työsi tueksi erinomaisen tiimin ja mukavan työyhteisön. Tarvittaessa koulutamme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukena kaikessa tekemisessä – meillä kukaan ei jää yksin työssään.

Ota yhteyttä heti! Jätä hakemuksesi rekrylomakkeella tai kysy lisää: Tatu p. 0400751344.

 

Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, suomalaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kalustomme ansiosta. Annamme työllemme 5 vuoden takuun, katemateriaaleille valmistaja antaa puolestaan 20-50 vuoden takuun. Mikäs siinä, Suomen sujuvin kattoremontti on myös luotettavin.

Hae meille töihin

AsennustyötäRyhmän/työjohtoaMyynti/edustustyötä
Liitä CV
Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

Kiitos!

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.