Kymen Kattokeskus
Kattoasennus

Meille töihin

Kymen Kattokeskus on kymenlaaksolainen kattoremontointiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet Kouvolassa vuodesta 2007, jonne uusi tukikohtamme valmistui vuonna 2011. Toimimme Kymenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan ja Itä-Uusimaan alueilla.

Haemme nyt myyntiedustajaa Lappeenrantaan

Työnkuva sopii niin kokeneille konkareille kuin myyntityöstä kiinnostuneille, tärkeintä on asenne ja halu kehittyä. Olet haasteita pelkäämätön tiimipelaaja, joka luo hyvää yhteishenkeä ja on aina valmis tekemään työtä tavoitteellisesti. Myyjämme palkitaan kunnolla, minkä takia myyjän kuukausittainen ansio on 3000-6000 euroa. Käytössäsi on nykyaikaiset välineet ja halutuin kattoremontti edustettavana. Myyjälle annetaan käyttöön myös auto.

Saat koulutuksen työhön ja täyden myyntitiimin tuen, eikä kukaan jää yksin työssään. Myyntityössä vastaat kysyntäasiakkaiden yhteydenottoihin sekä teet uusasiakashankintatyötä, missä tärkeimmät tehtävät ovat puhelintyö sekä asiakastapaamiset. B-kortti edellytyksenä. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät pääsääntöisesti tuttavan tai naapurin suosituksesta, mikä puhuu onnistumisemme puolesta.

Ota yhteyttä heti! Jätä yhteystietosi rekrylomakkeella ja kerro myyntitaustoistasi tai ota suoraan yhteyttä puhelimitse: Tuukka 040-1582328 tai Toni 040-1973020.

Meillä kattoremontin suorittavat aina omat, suomalaiset asentajamme. Laadukkaalla asennustoiminnalla varmistamme hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden – kesät talvet – kattavan kalustomme ansiosta. Annamme asennustyöllemme 5 vuoden takuun ja katemateriaaleille valmistaja antaa 20-50 vuoden takuun.

Työnantajana Kymen Kattokeskus on kannustava ja odottaa työntekijöiltään hyvää asennoitumista työhön ja tiimiin. Palkitsemme parhaat työntekijät säännöllisesti. Uskomme ahkeran, laadukkaan ja suomalaisen työnteon voimaan.

Odotamme uusilta asentajiltamme alan kokemusta tai koulutusta, mutta tärkeintä on asenne ja uusiin tehtäviin sopeutuminen, johon työntekijä saa tarvittavan tuen. Kuskeilta edellytämme C-korttia. Kuskit osallistuvat myös kattotöihin työmaalla.

Hae meille töihin

AsennustyötäRyhmän/työjohtoaMyynti/edustustyötä
Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

Kiitos!

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.