Kattoasennus

Meille töihin

Kymen Kattokeskus on kymenlaaksolainen kattoremontointiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet Kouvolassa vuodesta 2007, jonne uusi tukikohtamme valmistui vuonna 2011.
Toimimme Kymenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen, Etelä-Karjalan, Itä-Uusimaan ja Etelä-Savon alueilla.

Haemme nyt kattoasentajia

Kouvola

Olet oma-aloitteinen ja haasteita pelkäämätön tiimipelaaja, joka tykkää työskennellä “huipulla”. Luonnollisestikaan korkeat paikat eivät ole esteenä työstäsi nauttimiseen. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti kaikki kattojen asennukseen liittyvät työt. Odotamme uusilta asentajiltamme alan kokemusta tai koulutusta, mutta tärkeintä on asenne ja uusiin tehtäviin sopeutuminen, johon työntekijä saa tarvittavan tuen.

Tarjoamme työsi tueksi erinomaisen tiimin ja mukavan työyhteisön. Tarvittaessa koulutamme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukena kaikessa tekemisessä – meillä kukaan ei jää yksin työssään.

Ota yhteyttä heti! Jätä hakemuksesi rekrylomakkeella tai kysy lisää: Tatu p. 0400751344.

 

Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, suomalaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kalustomme ansiosta. Annamme työllemme 5 vuoden takuun, katemateriaaleille valmistaja antaa puolestaan 20-50 vuoden takuun. Mikäs siinä, Suomen sujuvin kattoremontti on myös luotettavin.

Hae meille töihin

AsennustyötäRyhmän/työjohtoaMyynti/edustustyötä
Liitä CV
Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

Kiitos!

Hakemuksesi on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.