Kymen Kattokeskus paikalliset pojat katolla

Suomen sujuvin kattoremontti

Näin etenee Suomen sujuvin kattoremontti!

Suomen sujuvin kattoremontti alkaa yhteisen käyntiajan sopimisella katon kartoitusta varten. Käyntiä sovittaessa on hyvä varmistaa, että kaikki osapuolet ovat läsnä. Katon kartoitus on veloitukseton, eikä sido mihinkään.

Käynnin aikana kartoitamme asiakkaan tarpeet ja teemme huolellisen kartoituksen katosta, jonka perusteella asiantuntijamme tekee ehdotuksen kattoremontin sisällöstä. Jos tarjous vastaa asiakkaan tarpeita, niin lopputuloksena on molempia tyydyttävä ratkaisu.

Sopimukseen kirjataan kaikki keskeiset asiat kattoremontin sisällöstä. Pyrimme tarjoamaan aina kokonaisvaltaista ratkaisua.

”Kaikilla rakentajilla oli selkeä kuva mitä tekevät ja milloin, jolloin työt hoituivat niin nopeasti ettei sitä edes huomannut.” -Facebook-kommentti

Normaali toimitusaika kattoremontille on 6-10 viikkoa. Asennuspäivää edeltävinä päivinä asennuksen työnjohto ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemman asennusajankohdan kattoremontille. Asennuksen aikana huolehditaan siitä, että asiakas on tietoinen remontin eri vaiheista.

Ennen kattoremontin aloittamista perustetaan asiakkaan kanssa yhteinen WhatsApp -viestiketju jossa mukana ovat myyjä, asiakas, asentajat sekä työnjohto. Myyjä on koko projektin aikana hoitamassa asiakkuutta mutta asennuksen aikana painopiste siirtyy enemmän työnjohdolle. Tällä varmistetaan nopea ja läpinäkyvä tiedonkulku asiakkaan ja yrityksen välillä.

”Yhteistyö ja viestintä oli helppoa ja rehellistä.” -Facebook-kommentti

Asennuksen jälkeen myyjä tekee yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastuksen uudelle katolle, jossa kohtaamme tyytyväisen asiakkaan. Lopuksi lähetämme asiakkaalle asiakastyytyväisyyskyselyn koko projektin onnistumisesta.

Suomen sujuvimmassa kattoremontissa lupaamme kotimaiset, paikalliset asentajat, sopimuksen mukaiset ja pitävät aikataulut sekä markkinoiden parhaimmat tuotteet. Tähtäämme aidosti hyvään asiakaskokemukseen alusta loppuun. Menestystarinamme on perustunut lupausten ja luottamuksen pitämiseen, joka on tuonut meille lukuisia suosittelijoita.

”Esimerkillistä toimintaa, helppo suositella!” -Facebook-kommentti

Paikallisena toimijana pystymme ja haluamme joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Luottamus on kaiken perusta. Kun kohtaamme asiakkaan, haluamme aidosti tutustua asiakkaaseen ja ymmärtää hänen tarpeitaan. Olemme kokeneet, että luottamuksen saaminen ja sen säilyttäminen on ehdottoman tärkeää yritystoiminnan jatkuvuuden kannalta.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontin

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntotarkastusajankohtan katollesi.

    Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.