Ränniremontti

Kymen Kattokeskus toteuttaa sadevesijärjestelmien asennukset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tästä alkaa saumaton remontti.

Saumatonta ränniä

Sadevesijärjestelmästä saadaan pitkäikäinen ja kestävä, kun remontissa käytetään kourukonetta työmaalla. Sen ansiosta profiili voidaan tehdä paikan päällä suoraan oikeaan mittaan. Näin vältytään myös mahdollisilta kuljetusvaurioilta, jotka pinnoitteen rikkoutumisen vuoksi voivat myöhemmin aiheuttaa korroosiota.

Alapuolen kiinnike

Alapuolen kiinnike on jo vakiintunut käytäntö uusissa sadevesijärjestelmissä. Vahvempi alapuolen kiinnike tukee ränniä hyvin ja jättää yläpuolelle tilaa helpompaan rännin puhdistamiseen. Käytetyimmät mallimme ovat 125mm ja 150mm pyöreä kouru, joka pyöreän muotonsa ansiosta on helpompi pitää puhtaana, kun lika ei pääse kerääntymään teräviin kulmiin.

Maksuton kartoitus

Kymen Kattokeskus tarjoaa omakotitalo- ja mökkiasiakkailleen aina maksuttoman kartoituksen, jossa tarkistetaan ja kuvataan halutessanne myös katon kunto. Teemme arvion katon käyttöiästä ja laadimme suunnitelman katon puutteiden korjaamiseksi. Kartoituksen jälkeen saat tarjouksen sadevesijärjestelmän uusimisesta ja huolettomampia vuosia tarkistetun kattosi kanssa.

Paikallinen oma kourutiimi

Meillä työn suorittaa aina paikallinen koulutettu sadevesijärjestelmiin erikoistunut kourutiimimme. Sadevesijärjestelmä asennetaan tarkasti valmistajan ohjeita noudattaen. Omakotitalon rännien asennukseen menee keskimäärin neljästä viiteen tuntia. Saat siis uudet rännit työpäivän aikana ja vanhat rännit viemme pois metallinkierrätykseen.

Laajat takuut ja korkea asiakastyytyväisyys

Myönnämme työllemme viiden vuoden asennustakuun ja Piskon sadevesijärjestelmissä on 50 vuoden tekninen takuu. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä aktiivisesti ja keräämme palautetta asiakkailtamme. Kuuntelemalla asiakkaitamme saavutamme kuukausitasolla jatkuvasti yli 9/10 keskiarvon asiakaspalautteissa.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön.Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.