Ränniremontti

Kymen Kattokeskus toteuttaa sadevesijärjestelmien asennukset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tästä alkaa saumaton remontti.

Saumatonta vesikourua

Sadevesijärjestelmästä saadaan pitkäikäinen ja kestävä, kun remontissa käytetään kourukonetta työmaalla. Kouru saadaan ajettua oikeaan mittaan, ja näin ollen ylimääräisiä
saumoja ei tule. Näin vältytään myös mahdollisilta kuljetusvaurioilta.

Ulkopuolinen kannake

Ulkopuolinen kannake on jo vakiintunut käytäntö uusissa sadevesijärjestelmissä. Ulkopuolisen kannakkeen etuna on puhtaanapidon helppous. Kouru voidaan putsata
oikeanlaisilla työvälineillä jopa maasta käsin. Kun sadevesijärjestelmät pidetään puhtaina, tuo se vesikouruille käyttöikää huomattavasti lisää.

Suosituin mallimme on Piskon 125mm puolipyöreä syväkouru ulkopuolisella kannakkeella. Kun pohja on pyöreä, on kouru helpompi puhdistaa, kun lika ei tartu teräviin
ja ahtaisiin kulmiin.

Pisko sadevesijärjestelmä on laadukas ja kestävä kokonaisuus, jolle myönnetään 50 vuoden tekninen takuu.

Maksuton kartoitus

Kymen Kattokeskus tarjoaa omakotitalo- ja mökkiasiakkailleen aina maksuttoman kartoituksen, jossa tarkistetaan ja kuvataan halutessanne myös katon kunto. Teemme arvion katon käyttöiästä ja laadimme suunnitelman katon puutteiden korjaamiseksi. Kartoituksen jälkeen saat tarjouksen sadevesijärjestelmän uusimisesta ja huolettomampia vuosia tarkistetun kattosi kanssa.

Paikallinen oma kourutiimi

Meillä työn suorittaa aina paikallinen koulutettu sadevesijärjestelmiin erikoistunut kourutiimimme. Sadevesijärjestelmä asennetaan tarkasti valmistajan ohjeita noudattaen. Omakotitalon rännien asennukseen menee keskimäärin neljästä viiteen tuntia. Saat siis uudet rännit työpäivän aikana ja vanhat rännit viemme pois metallinkierrätykseen.

Laajat takuut ja korkea asiakastyytyväisyys

Myönnämme työllemme viiden vuoden asennustakuun ja Piskon sadevesijärjestelmissä on 50 vuoden tekninen takuu. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä aktiivisesti ja keräämme palautetta asiakkailtamme. Kuuntelemalla asiakkaitamme saavutamme kuukausitasolla jatkuvasti yli 9/10 keskiarvon asiakaspalautteissa.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Valitse tarpeesi

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. *Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  * Pakollinen tieto. Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.