Tiilikaton pinnoitus

Vielä ehdit saada tiilikaton pinnoituksen tälle kesälle!

Ota yhteyttä

Katon pinnoittamisella suojataan tiiltä iän tuomalta kulumiselta sekä pidetään tiili kestävänä ja käyttökuntoisena.

TIILIKATON PINNOITUS JA HUOLTO

Hiljainen ja silmää miellyttävä tiilikatto on hyvä vaihtoehto vesikatteeksi. On kuitenkin syytä muistaa, että tiilikatto vaatii säännöllistä huoltoa. Suosittelemmekin uudehkoille tiilikatoille ensihuoltona sammaleenestoainetta ja mahdollisesti mekaanista puhdistusta.

Milloin tiilikatto pitää huoltaa?

Tiilikatto kannattaa tarkistaa vuosittain ja huoltaa säännöllisesti, jos haluaa pitää tiilen pinnan puhtaana ja katon turvallisesti vedenpitävänä. Etenkin talven jälkeen on hyvä käydä tarkistamassa ovatko tiilet ehyet. Roskat kannattaa myös poistaa tiilikatolta säännöllisesti. Tiilikatolle kertyy helposti sammalta, joka kannattaa puhdistaa pois.

Tiilikaton huolto on ajankohtainen erityisesti ikääntyville katoille. Esimerkiksi yli 15 vuotta vanhoille tiilikatoille huolto on jo varmasti tarpeen. Tarkistuksen tai huollon yhteydessä on syytä poistaa sammal, vaihtaa rikkoontuneet tiilet, sekä tarkistaa ja tarvittaessa korjata tai uusia läpiviennit ja kattoturvatuotteet. Tiilikatto vaatii erityisesti ehjän ja toimivan aluskatteen, joten se kannattaa myös tarkistaa aina samassa yhteydessä.

Tiilikaton huoltopalvelu Kymen Kattokeskukselta

Kymen Kattokeskus tarjoaa tiilikaton huoltopalvelun, joka sisältää tiilten pinnan mekaanisen puhdistuksen sekä pitkävaikutteisen sammaleenestoainekäsittelyn uudemmille katoille. Katto voidaan puhdistaa mekaanisesti tai oikeanlaisilla korkeapainepesureilla niin että tiilen pinta ei kärsi. Normaalia painepesuria katon puhdistukseen ei tule käyttää.

Meillä tiilikaton huoltotuotteina on koko Nowocoatin tuotekirjo.

 

Ota yhteyttä

 

Tiilikaton pinnoitus

Jos tiilikatto alkaa olemaan jo huokoinen ja pinnoite alkanut rapautumaan, suosittelemme ehdottomasti korkeapainepesua ja pinnoitusta. Kun katto pinnoitetaan säännöllisesti, tuo se tiilelle pitkästi lisää käyttöikää. Pinnoitus estää vettä imeytymästä tiileen, jolloin lika tai sammal ei tartu tiilen pintaan niin herkästi. Lisäksi koko katto ja samoin koko talo saa uuden ilmeen tiilten peittävän ja kirkkaan värin ansiosta.

Tiilikatoille, joissa pinnoite on jo kärsinyt, teemme värittömät ja värilliset katon pinnoitukset. Pinnoittamisella saadaan katolle lisää käyttöikää. Huollon ja pinnoituksen yhteydessä tarkistamme aina läpiviennit, kattoturvatuotteiden kiinnitykset ja korjaamme tai vaihdamme vaurioituneet tiilet. Katto ja piha jäävät aina siistiksi käyntimme jälkeen.

Milloin tiilikaton pinnoitus on ajankohtainen?

Tiilikattojen pinnoitusta suositellaan kun tiili alkaa ikääntymään. Tiilen pinnoite kuluu iän myötä ja tiilestä tulee huokoinen, jolloin sammalkasvusto lisääntyy. Samalla tiili alkaa imeä vettä, jolloin myös tiilen halkeamiset lisääntyvät. Katon pinnoittamisella suojataan tiiltä iän tuomalta kulumiselta sekä pidetään tiili kestävänä ja käyttökuntoisena.

Kysy lisää katon huollosta ottamalla yhteyttä tai tilaa maksuton katon kuntokartoitus.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Valitse tarpeesi

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. *Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  * Pakollinen tieto. Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.