Suomen sujuvin kattoremontti

Se naapurinkin suosittelema

Lupaamme teille Suomen sujuvimman kattoremontin. Ei ole sattumaa, että palaamme samalla kadulle tekemään seuraavankin katon. Olemme aina pitäneet huolta, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja siksi meitä on helppo suositella.

Maksuton katon kuntoraportti selvittää kattosi kunnon

Kun kutsut meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, selvitämme nykyisen kattosi kunnon. Katon kuntoraportista näet selvästi, mitä puutteita tai virheitä katossasi on. Usein kartoituksen yhteydessä löytyy lieviä vesivahinkoja, jotka voivat hoitamattomana johtaa suurempiin ongelmiin. Kuntoraportti on takuu mielenrauhalle. Lue lisää kuntoraportista.

Parhaat rakennusmateriaalit ja -tekniikat

Käytämme kattoremonteissa rakentamiseen paksua kotimaista keinokuivattua mittatarkkaa havupuuta. Paksu kolmikerrosrakenne muodostaa vankan kattorakenteen ja erinomaisen yläpohjan tuuletuksen. Hyvällä tuuletuksella estetään kosteusvaurioiden ja homeitiöiden muodostuminen puurakenteisiin.

Laaja valikoima tiili- ja peltikatteita

Olemme valikoineet katetoimittajiksemme alan parhaat toimijat. Peltikate toimitetaan tilauksesta määrämittaisina suoraan työmaalle hieman ennen remontin alkua. Valikoimassa on paljon valinnanvaraa ja löydät talon tyyliin sopiva katteen asiantuntijamme avulla. Kysy erilaisten katteiden ominaisuuksista kartoituksen yhteydessä tai lue lisää Metehe-peltikatteista ja Benders -tiilikatteista.

Oma henkilökuntamme asentaa nopeasti

Kattoremonttitiimeissämme kulkee vahva osaamisen perinne. Panostamme omaan koulutettuun henkilökuntaan, jonka työmoraali on korkealla. Kokeneet rakentajat johtavat asennustiimejämme ja huolehtivat, että homma sujuu suunnitellusti. Omakotitalon kattoremontti on valmis jopa kahdessa päivässä.

Turvallinen ja siisti työmaa

Työturvallisuus on kaikkien etu. Rakennamme tarvittavat työturvallisuutta parantavat kaiteet ja telineet nykyaikaisten määräysten mukaan. Asiakkaan koti on meidän työmaa ja toimimme sen mukaisesti. Kulkuväylät pidetään turvallisina ja siisteinä. Purkujätteet toimitamme lajiteltuna säädösten mukaisesti.

Lopputarkistus ja laajat takuut

 

Kattoremontin jälkeen myyjämme tarkistaa kanssanne katon asennuksen ja työmaan siisteyden. Huomautattehan meille, jos esimerkiksi nosturimme on tehnyt painauman pihamaalle. Korjaamme kaikki jälkemme remontista. Myönnämme asennuksellemme viiden vuoden takuun ja tuotteillamme on erittäin laajat, jopa 50 vuoden takuut!

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Valitse tarpeesi

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. *Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  * Pakollinen tieto. Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.