Kymen Kattokeskus paikalliset pojat katolla

Kaiken kattava kattoremontti

Meiltä kattoremontti sovitusti kiinteällä hinnalla ympäri vuoden – jopa kahdessa päivässä. Kattoremontti on kokonaisuutena sama valitsit sitten mieleisesi pelti- tai tiilikatteen monipuolisesta valikoimastamme. Kattoremontti ei häiritse normaalia arkea, toimimme siististi ja tehokkaasti aikataulussa. Remontin tekee aina oma, paikallinen tiimi, johon voit luottaa.

Kattoremontti kahdessa päivässä / Kattoremontti 5 vuoden asennustakuulla

Kymen kattokeskus tarjoaa rehellistä remonttihenkeä vankalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä kattoasiantuntijaamme, niin tulemme arvioimaan kattosi kunnon veloituksetta! Mikäli tarvetta remontille ilmenee, suunnittelemme yhdessä kattoremonttisi ajankohdan ja katon uuden ulkoasun. Mikäli hyväksyt kiinteän urakkahintaisen tarjouksemme, teemme kirjallisen tilaussopimuksen, johon kirjataan käytettävät materiaalit, tehtävät työt, aikataulu ja kattoremontin hinta.

1. Ilmainen kartoitus

Voit pyytää kartoituksen helposti ja vaivattomasti ilman sitoutumista!

2. Suunnitelma

Laadimme yhdessä aikataulun ja toiveidesi mukaisen kattosuunnitelman.

3. Kiinteä tarjous

Saat meiltä kiinteähintaisen, rehellisen ja läpinäkyvän tarjouksen.

4. Kerralla valmis

Teemme työn tehokkaasti aikataulussa ja siivoamme jälkemme.

5. Kattavat takuut

Varmistamme, että voit nauttia huoletta laadukkaasta lopputuloksesta.

6. Valmis

Nauti uudesta katosta luottavaisin mielin. Asennuksillamme on 5 vuoden takuu!

Meiltä kattoremontit takuulla

Meillä kattoremontin suorittavat aina omat, suomalaiset asentajamme. Laadukkaalla asennustoiminnalla varmistamme hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden – kesät talvet – kattavan kalustomme ansiosta. Annamme asennustyöllemme 5 vuoden takuun ja katemateriaaleille valmistaja antaa 20-50 vuoden takuun.

Taloyhtiöille

Pyydä taloyhtiöllesi kilpailukykyinen, kokonaisvaltainen ja kiinteähintainen tarjous, joka sisältää selkeän suunnitelman, kirjallisen sopimuksen ja kattavat takuut.

Omakotitalot

Säilytä talosi arvo tyylikkäällä katolla. Meiltä saat kiinteähintaisen kattoremontin avaimet käteen -toimituksena ja voit maksaa kätevästi myös osissa. Kysy lisää.

Kymenkattokeskus, palvelut - ränniremontti

Ränniremontti

Toimitamme paikalleen asennettuna pyöreät ja saumattomat sadevesikourut kattoon kuin kattoon. Ulkopuolisilla kiinnikkeillä asennettuna rännit on jatkossa helppo huoltaa! Saat kaiken tarpeellisen viimeisteltyyn lopputulokseen ja viemme vanhat pois mennessämme.

Kymenkattokeskus, Palvelut - huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Suunnitellaan yhdessä kustannustehokkain tapa pidentää kattosi käyttöikää! Pidämme huolta kattosi asianmukaisesta kunnossapidosta ja tarjoamme kaikki tarpeelliset tarvikkeet. Poistamme sammaleet tiilikatoilta, vaihdamme tiilet ja uusimme tarvittaessa rakenteet.

Toni Lukander

Kysy rohkeasti lisää

Toni Lukander
Myyntitiimin vetäjä
040-1973020

Jos sinulla on kysymyksiä kattoremonttiin liittyen voit myös soittaa lähimmälle myyjällesi.