Kymen Kattokeskus paikalliset pojat katolla

Kaiken kattava kattoremontti

Suomen sujuvin kattoremontti sovitusti kiinteällä hinnalla ympäri vuoden – jopa kahdessa päivässä. Kattoremontti on kokonaisuutena sama valitsit sitten mieleisesi pelti- tai tiilikatteen monipuolisesta valikoimastamme. Suomen sujuvin kattoremontti ei häiritse normaalia arkea, toimimme siististi ja tehokkaasti aikataulussa. Remontin tekee aina oma, paikallinen tiimi, johon voit luottaa.

Suomen sujuvin kattoremontti

Ota yhteyttä kattoasiantuntijaamme, niin tulemme arvioimaan kattosi kunnon veloituksetta! Mikäli tarvetta remontille ilmenee, suunnittelemme yhdessä kattoremonttisi ajankohdan ja katon uuden ulkoasun. Hyväksyttyäsi kiinteän urakkahintaisen tarjouksemme, teemme kirjallisen tilaussopimuksen, johon kirjataan käytettävät materiaalit, tehtävät työt, aikataulu ja kattoremontin hinta.

Asiakaskohtaisen viestiryhmän avulla pysyt koko ajan kartalla tehtävistä toimenpiteistä ja kattoremontin etenemisestä. Viestiryhmässä on aina mukana sinun lisäksesi asentaja, myyjä ja työnjohto.

1. Ilmainen kartoitus

Voit pyytää kartoituksen helposti ja vaivattomasti ilman sitoutumista!

2. Suunnitelma

Laadimme yhdessä aikataulun ja toiveidesi mukaisen kattosuunnitelman.

3. Kiinteä tarjous

Saat meiltä kiinteähintaisen, rehellisen ja läpinäkyvän tarjouksen.

4. Kommunikaatio pelaa

Teemme työn tehokkaasti ja saat tiedon projektin etenemisestä reaaliajassa.

5. Kattavat takuut

Varmistamme, että voit nauttia huoletta laadukkaasta lopputuloksesta.

6. Valmis

Nauti uudesta katosta luottavaisin mielin. Asennuksillamme on 5 vuoden takuu!

Meiltä kattoremontit takuulla

Kymen kattokeskus tarjoaa rehellistä remonttihenkeä vankalla ammattitaidolla ja meillä kattoremontin suorittavat aina omat, suomalaiset asentajamme. Laadukkaalla asennustoiminnalla varmistamme hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden – kesät talvet – kattavan kalustomme ansiosta. Annamme asennustyöllemme 5 vuoden takuun ja katemateriaaleille valmistaja antaa 20-50 vuoden takuun.

Taloyhtiöille

Pyydä taloyhtiöllesi kilpailukykyinen, kokonaisvaltainen ja kiinteähintainen tarjous, joka sisältää selkeän suunnitelman, kirjallisen sopimuksen ja kattavat takuut.

Omakotitalot

Säilytä talosi arvo tyylikkäällä katolla. Meiltä saat kiinteähintaisen kattoremontin avaimet käteen -toimituksena ja voit maksaa kätevästi myös osissa. Kysy lisää.

Kymenkattokeskus, palvelut - ränniremontti

Ränniremontti

Toimitamme paikalleen asennettuna pyöreät ja saumattomat sadevesikourut kattoon kuin kattoon. Ulkopuolisilla kiinnikkeillä asennettuna rännit on jatkossa helppo huoltaa! Saat kaiken tarpeellisen viimeisteltyyn lopputulokseen ja viemme vanhat pois mennessämme.

Kymenkattokeskus, Palvelut - huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Suunnitellaan yhdessä kustannustehokkain tapa pidentää kattosi käyttöikää! Pidämme huolta kattosi asianmukaisesta kunnossapidosta ja tarjoamme kaikki tarpeelliset tarvikkeet. Poistamme sammaleet tiilikatoilta, vaihdamme tiilet ja uusimme tarvittaessa rakenteet.

Katso lähin toimipisteemme

Ota yhteyttä etukäteen myyntimme, emme ole aina paikalla toimipisteellä

Osoite
Yrittäjänkatu 2
45130 Kouvola

Soita 020 7959750

Osoite
Suoniitynkatu 8
15340 Lahti

Soita 020 7959750

Osoite
Terästie 7
54110 Joutseno

Soita 020 7959750