Yhteystiedot pääkuva

Suomen sujuvin kattoremontti taloyhtiöille

Kattoremontti on taloyhtiön yksi suurimmista kunnostustöistä. Me haluamme tehdä siitä sujuvan, turvallisen, laadukkaan ja nopean. Asiakastyytyväisyys on tärkein tavoitteemme ja pidämme lupauksestamme kiinni.

Kustannustehokas taloyhtiön kattoremontti

Kymen Kattokeskus on rakentanut satoja taloyhtiökohteita ja tiedossamme on parhaat ratkaisut kuhunkin rakennustyyppiin. Tyypillisissä rakennuksissa erillistä suunnittelijaa ei välttämättä tarvita. Annamme työllemme viiden vuoden takuun, joka ylittää lakisääteisen takuuajan.

Katon kuntoarvio, vuosihuollot ja huoltosopimukset – asumisen helppoutta

Kymen Kattokeskus tarjoaa taloyhtiöille ja omakotitaloille katon huoltosopimuksia, jotka sisältävät perusteellisen katon kuntoarvion sekä katon vuosihuollot. Huoltosopimuksen tarkoitus on saada katoille lisää elinvuosia säännöllisellä huollolla ja
tarvittavilla lisäyksillä. Ennaltaehkäisyllä vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Huoltosopimus sisältää keväällä tehtävän kiinnitysten ja kattoturvatuotteiden tarkistuksen, vesikourujen ja katon puhdistuksen irtoroskista, läpivientien tiiveyden tarkistuksen (piiput, kartiot, vilpet) sekä yläpohjan ja aluskatteen tarkistuksen (mikäli mahdollista). Syksyllä katto ja vesikourut puhdistetaan irtoroskista ennen lumien tuloa. Jos tarkastuksessa ilmenee epäkohtia, sovitaan niiden korjauksista asiakkaan kanssa erikseen.

Huoltosopimusten oheispalveluina tarjoamme kattojen puhdistukset ja myrkytykset, pinnoitukset (tiilikatot), pesut, vesikourujen vaihdot, tuuletuksen lisäykset, kattoturvatuotteiden vaihdot ja asennukset, pellitykset ja peltisepäntyöt sekä tiivistykset ja eristykset. Jokainen sopimus räätälöidään asiakkaan (taloyhtiön tai omakotiasujan) tarpeiden mukaan.

Maksuton kartoitus tiili- ja peltikatoille

Kun kutsut meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, selvitämme nykyisen kattonne kunnon. Usein kartoituksen yhteydessä löytyy lieviä vesivahinkoja, jotka voivat hoitamattomana johtaa suurempiin ongelmiin. Kauttamme saa tarvittaessa myös kuntoraportin, joka on takuu mielenrauhalle ja ohjaa taloyhtiötä päätöksenteossa.

 

 

Maksuton suunnitelma ja kattoremontti avaimet käteen -periaatteella

Kun päätät valita Kymen Kattokeskuksen kattoremontin urakoitsijaksi, teemme teille maksuttoman suunnitelman. Erillistä suunnittelijaa ei siis tarvita ja säästätte jopa tuhansia euroja.

Rakennamme uuden katon avaimet käteen periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että taloyhtiölle jää hoidettavaksi vain rahoituksen hankkiminen. Kaiken muun asiantuntija-avun ja -palvelut saatte tarvittaessa kauttamme, oli kyseessä välttämätön eristeiden vaihtotyö tai lupaprosessin läpivienti.

Työn valvonta ja lupa-asiat

Taloyhtiön korjaushankkeelle on syytä asettaa vastuuhenkilö valvomaan työtä. Tämä voi olla ulkoinen toimija, taloyhtiön vastuuhenkilö tai molemmat yhdessä. Valvonnan tavoitteena on varmistaa, että remontti toteutuu tarjouksen mukaan, ja että lain velvoitteet sekä asetukset huomioiden. Toimenpidelupa tai rakennuslupa vaaditaan useimmissa tapauksissa. Kymen Kattokeskus tarjoaa taloyhtiölle palvelua lupa-asioissa tarvittaessa ja toimii yhteistyössä isännöitsijän kanssa.

 

Kattoremontti viedään läpi suunnitelmallisesti ja laadukkaasti

Kattoremontti alkaa sovittuna ajankohtana. Asennus viedään läpi laadukkaasti keskeytymättä. Rakennusmateriaalit toimitetaan työmaalle järjestelmällisesti työvaiheiden edetessä. Jokaiseen hankkeeseen luodaan oma pikaviestiryhmä, jossa myyjä, asennustiimi, valvoja ja taloyhtiön edustajat voivat keskustella avoimesti. Oli asia pieni tai suuri, se tavoittaa heti jokaisen. Toivomme asiakkailtamme välitöntä palautetta, sillä teidän tyytyväisyytenne on meidän tärkeä tavoitteemme.

Parhaat rakennusmateriaalit ja -tekniikat

Käytämme kattoremonteissa rakentamiseen paksua kotimaista kuivaa, mittatarkkaa havupuuta. Käyttämämme kolmikerrostekniikka muodostaa vankan kattorakenteen ja erinomaisen yläpohjan tuuletuksen. Hyvällä tuuletuksella estetään kosteusvaurioiden ja homeitiöiden muodostuminen puurakenteisiin. 

Laaja valikoima tiili- ja peltikatteita

Olemme valikoineet katetoimittajiksemme alan parhaat toimijat. Peltikate toimitetaan tilauksesta määrämittaisina suoraan työmaalle hieman ennen remontin alkua. Valikoimassa on paljon valinnanvaraa ja löydät talon tyyliin sopivan katteen asiantuntijamme avulla. Kysy erilaisten katteiden ominaisuuksista kartoituksen yhteydessä.

Oma paikallinen henkilökuntamme asentaa tehokkaasti

Kattoremonttitiimeissämme kulkee vahva osaamisen perinne. Panostamme omaan koulutettuun henkilökuntaan, jonka työmoraali ja ammattitaito on korkealla. Kokeneet rakentajat johtavat asennustiimejämme ja huolehtivat, että urakka sujuu suunnitellusti. Kahdeksan asunnon rivitalon katto valmistuu keskimäärin kahdessa viikossa.

Turvallinen ja siisti työmaa

Hyvä työturvallisuus on kaikkien etu. Rakennamme tarvittavat työturvallisuutta parantavat kaiteet ja telineet nykyaikaisten määräysten mukaan. Asiakkaan koti on meidän työmaamme ja toimimme sen mukaisesti. Kulkuväylät pidetään turvallisina ja siisteinä, niin että haitta remontista on mahdollisimman pieni. Purkujätteet toimitamme lajiteltuna säädösten mukaisesti.

 

Tyytyväinen taloyhtiön väki tarjoili asentajille lohikeittoa.

Lopputarkistus ja takuutarkistus

Kattoremontin jälkeen myyjämme tarkistaa valvojan ja taloyhtiön edustajan kanssa, että hanke on toteutettu sopimuksen mukaan. Takuutarkastus suoritetaan Yse98-asetuksen mukaisesti kahden vuoden käytön jälkeen. Kymen Kattokeskuksen oma pidennetty takuu jatkuu viisi vuotta asennuksesta. Laadukkailla tuotteillamme on erittäin laajat jopa 50 vuoden takuut.

Täytä yhteystietosi, niin suunnitellaan Sinulle Suomen sujuvin kattoremontti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme sopivan kuntokartoitusajankohdan katollesi.

  Valitse tarpeesi

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Pakollinen*

  Paina allaolevaa kenttää täyttääksesi:

  Pakollinen*

  Hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön. *Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

  * Pakollinen tieto. Tarkistathan ennen lähettämistä, että kaikki pakolliset kentät ovat täytettyinä.

  Lomake on lähetetty onnistuneesti. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian käsiteltyämme viestinne.