Tuotteet sivun pääkuva

Teräskatteet, tiilikatteet ja sadevesijärjestelmät

Haluamme tarjota vain parasta. Siksi valikoimissamme olevat korkealaatuiset tuotteet ja takuut ovat markkinoiden kärkeä. Valmistajavalinnoissa hyödynnämme paikallista osaamista aina kun mahdollista. Rungot rakennamme tuulettuvalla rakenteella tukevasta puutavarasta. Aluskatteena käytämme hengittäviä tai kondenssisuojattuja aluskatteita. Alusrakenteet kuuluvat kattavan 5 vuoden asennustakuumme piiriin. Asennuksille, jotka toteutetaan patentoidulla RiMax-kiilattavalla tuuletusrimalla, tarjoamme 10 vuoden asennustakuun vesikattorakenteelle.

Takuulla parasta laatua

Käyttämillämme Metehen teräskatteiden pinnoitteilla on erittäin kattava 25 vuoden takuu ja rungoilla jopa 50 vuoden takuu. Benders-tiilikatteilla on huima 30 vuoden takuu ja kaikille kattotiimimme asennuksille myönnämme 5 vuoden takuun. Asennuksille, jotka toteutetaan patentoidulla RiMax-kiilattavalla tuuletusrimalla, tarjoamme 10 vuoden takuun vesikattorakenteelle.

Tiilikatteet

Pitkäikäisillä Bendersin tiilikatteilla lisäät kotisi näyttävyyttä ja arvoa. Tuotteilla 30 vuoden takuu.

Sadevesijärjestelmät

Meiltä Piskon kotimaiset, Pohjolan sääoloihin suunnitellut, erittäin kestävät ja laadukkaat järjestelmät.

Turvatuotteet

Piskon turvatuotteet takaavat asianmukaiset ja turvalliset kulkuyhteydet kaikenlaisille katoille.

Lisäeristykset

Yläpohjan lisäeristys tehdään puhalluseristeellä, jolloin energiahukka vähenee huomattavasti.

Metehe, Benders ja Pisko

Metehen teräskatot, Bendersin tiilikatot, Piskon kattoturva- ja sadevesijärjestelmät sekä Selvillan lisäeristeet takaavat onnistuneen kattoremontin. Työmme jälkeen voit luottaa, mutta mikäli aihetta reklamaatioon tulee, hoidamme sen ensisijaisesti.

Metehe tuotteet

Metehe teräskatot

Kattava valikoima huippulaatua paikalliselta valmistajalta! Suomen vaihtelevissa sääoloissa kestävillä ja näyttävillä teräskatteilla on meidän asentamana 25 vuoden huipputakuu!

Metehe logo

Benders tuotteet

Benders tiilikatot

Komea, pitkäikäinen ja aito kattomateriaali. Markkinoiden kevein tiilikatto on hiljainen ja suojaa jämäkästi taloasi. Turvallinen myös myrskytuulilla, eikä se elä lämmönvaihteluissa.

Benders Logo

Pisko tuotteet

Pisko kattoturva- ja sadevesijärjestelmät

Kotimaiset sadevesijärjestelmät, seinä- ja lapetikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Kaikki tarpeellinen viimeisteltyyn lopputulokseen.

Pisko Logo